Страстта им ни караше да мечтаем, а раздялата им разби

...
Страстта им ни караше да мечтаем, а раздялата им разби
Коментари Харесай

Любов като на кино: страстната и изпепеляваща история на Моника Белучи и Венсан Касел

Страстта им ни караше да мечтаем, а раздялата им разруши и нашите сърца… Моника Белучи и Венсан Касел бяха една от обичаните и емблематични двойки в света на киното , а съчетанието на нейната гореща италианска хубост с неговия нехарактерен френски сексапил караше публиката да затаява мирис при всяка тяхна поява на аления килим.

Белучи и Касел бяха женени от 1999 до 2013 година и имат две необикновено красиви дъщери - 18-годишната Дева Касел и 12-годишната Леони. Но дано се върнем към самото начало…

През 1995 година Моника Белучи и Венсан Касел вземат участие дружно във кино лентата „ Апартаментът “ на режисьора Жил Мимуни. 29-годишният Венсан преди малко е номиниран за премията „ Сезар “ за най-хубав артист и най-хубав мъжки дебют за ролята си на Винц в „ Омраза “ - този дребен престъпник с пронизващия взор, който ще бележи цяло потомство.

Той е наследник на Жан-Пиер Касел - известна фигура на френското кино, и брат на рапъра Матиас, само че макар звездното си семейство, стартира да написа своята лична история. Безумно красивата Моника по това време е модел на 31 години и към момента не е приета от необятната аудитория. Разделена с първия си брачен партньор, фотографът Клаудио Карлос Басо, италианката не устоява дълго на заразителния сексапил на Венсан.

Романсът им стартира с бързи темпове. Двамата се откриват дружно доста бързо и се женят през август 1999 година В живота, както и на екрана, Моника и Венсан в никакъв случай не се отпускат. Звездната двойка прави запаметяващи се участия във филмите „ Доберман “ (1997), „ Братството на вълците “ (2001) и спорния „ Необратимо “, който шокира фестивала в Кан през 2002 година

 image2_16x9.png 2023 наближава: съвет за всяка зодия в областта на любовта и финансите На фокус
Френският ухажор и италианската хубавицата, която е заслужен правоприемник на София Лорен и Клаудия Кардинале, образуват най-емблематичната и най-сексапилната двойка във френското кино. От любовта им се раждат две момиченца - Дева през 2004 година и Леони през 2010 година, които отглеждат сред Франция, Италия, Бразилия и Англия.

Кариерата на Венсан стартира да пресича интернационалните граници, Моника е една от най-бляскавите дами на планетата и наподобява, че нищо не може да се изпречи на пътя на тяхната красива история. И все пак…

„ Когато напуснеш някого, това не значи, че към този момент не го обичаш. “
Моника Белучи
 Спомен за edna обич: блестящите моменти на Моника Белучи и Венсан Касел  Спомен за edna обич: блестящите моменти на Моника Белучи и Венсан Касел  Спомен за edna обич: блестящите моменти на Моника Белучи и Венсан Касел  Спомен за edna обич: блестящите моменти на Моника Белучи и Венсан Касел
Никога няма да разберем какво взриви тази звездна двойка на върха на славата им. Но в изявление за Madame Figaro актрисата ще произнесе тези думи, натежали със смисъл: „ Аз взех решението. Но когато напуснеш някого, това не значи, че към този момент не го обичаш. “ На 26 август 2013 година раздялата е публична.

Две години по-късно Венсан насочва погледа си към Тина Кунаки, френски модел с влудяващи извивки, която е с 31 години по-млада от него. Следват женитба и бебе. Дори италианската актриса да изпитва ревнивост, в никакъв случай не прекъсва връзката с този мъж, който обичаше толкоз доста:

„ Винаги ще има обич сред нас. Дори пътищата ни да се разделят, Венсан и аз постоянно ще бъдем един до различен. “

В името на техните дъщери, само че и на тяхната буйна история, която вечно ще остане и в нашите сърца.

 Моника Белучи и Венсан Касел Getty
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР