Страшни неща се случват с любимата певица Селин Дион Семейството на

...
Страшни неща се случват с любимата певица Селин Дион
Семейството на
Коментари Харесай

Страшно! Сестрата на Селин Дион се моли за нея: Надяваме се на чудо!

Страшни неща се случват с обичаната певица Селин Дион

Семейството на канадската изпълнителка се моли да се случи знамение, с цел да оздравее. Това изказване направи сестрата на Дион-Клодет пред известно канадско издание.

Както е известно, на 55-годишната звезда й е сложена диагноза за извънредно рядко заболяване- синдром на вдървеност на мускулите.

По думите на сестрата на Селин Дион певицата се бори със болестта и желае да оздравее, тъй като е " доста мощна персона ".

Положението обаче се утежнява, тъй като за това заболяване се знае доста малко. „ Представете си, че вечер се събуждате от болки, тъй като имате крампа по ръката или по крайници. А при положението на Селин крампите са доста и по цялото тяло, по всичките й мускули.Безсилни сме,  да облекчим болката й  и да й помогнем. Молим се да се случи знамение и тя да оздравее “,притеснена е сестрата на поп певицата.

За първи път заболяването на певицата бе открита декември предходната година. При това автоимунно заболяване се разболяват един на милион души. Болестта визира мозъка и гръбначния дирек.Признаците на болестта може да се появят при всяка възраст, само че нормално визира хората сред 30 и 60 години. При нея се получава вдървеност на мускулите и болните имат мускулни конвулсии. Казано по различен метод, те се „ трансформират в скулптури “.

Тагове: Селин Дион синдром на вдървеност на мускулите автоимунна болст канадска певица поап певица
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР