Страшен цирк се разигра в нощен клуб, по време на

...
Страшен цирк се разигра в нощен клуб, по време на
Коментари Харесай

Клубът се взриви: Фен освирка Наско Колев, рапърът го извика и го сравни със земята! (ВИЖ ТУК)

Страшен цирк се разигра в нощен клуб, по време на присъединяване на Наско Колев. Рапърът се вихреше на сцената, когато един от посетителите - много по-младо от него момче, стартира да го освирква и да вика: " Уууу! "...

В този миг музиката бе по-тиха и всички чуха и видяха отношението към Колев. Последният обаче не се смути, а направи нещо, което бе снимано от десетки телефони в заведението и се трансформира във вайръл.

Атанас Колев най-спокойно повика момчето и го предложения да се качи при него на сцената. След това учтиво го попита за какво се дължи по този начин, а това изкрещя: " Само МБТ! ", като гледаше стреснато и ненапълно отговорно.

" Е, считам, че е ясно на всички - аз не съм МБТ. Ти обаче си шматка, тъй като си платил вход с твоите пари и в този момент аз, с твоите пари, ще отида и ще си купя дюнер ", затапи го рапърът, а публиката избухна в бурни аплодисменти и одобрителни възгласи. Момчето пък нищо не можа да каже и се прибра на мястото си с леко наведена глава и " свити перки ".

" Евала, Насе, по този начин се прави, брат! ", крещяха почитатели, а други се чудеха дали Колев е в действителност толкоз спокоен в живота, колкото се появи тук. Помним, че преди време гърмеше скандал към връзката му с чалгарката Лидия, на която посягал физически и я обиждал брутално.

А дали това е било по този начин, единствено двамата знаят. Странно е обаче, че тя още драпа за него.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР