Страшен скандал предизвика подготовката за посещението на папа Франциск в

...
Страшен скандал предизвика подготовката за посещението на папа Франциск в
Коментари Харесай

Скандално! Кортежът на папата уби известен спортист на зебра...

Страшен скандал провокира подготовката за визитата на папа Франциск в Будапеща. Един от микробусите от кортежа на Светия отец умъртви 30-годишен мъж, който пресичал на пешеходна пътека, а също така и при зелен сигнал на светофара.

Жертвата е словашкият играч по триатлон Якуб Месарош. Спортистът отивал на ергенското празненство на собствен другар, когато малко след 20:00 часа вечерта станала нещастието. Любопитното е, че сутринта преди да загуби живота си Месарош е спечелил следващото си съревнование.



Според очевидци, състезателят по триатлон пресякъл шосето на зелен светофар, откакто преди този момент през кръстовището с висока скорост минала дълга колона от профилирани коли. За злощастие обаче е ударен от един просрочен микробус, а след конфликта тялото му било отхвърлено на 20 метра.

Якуб Месарош е умрял от раните си, макар че извънредно бързо на мястото на случая са се отзовали два екипа на незабавна помощ. Първоначалното умозаключение на следствието сочи, че евентуално шофьорът-убиец е бил изостанал от останалата част от колоната, опитвал е да настигне сътрудниците си и по тази причина минал на алено.

Трагедията е станала, когато водачите са проучвали трасето за идното пътешестване на папа Франциск по улиците на Будапеща, написа blitz.bg.

Светият отец е предстоящ в унгарската столица на 12 септември (неделя) и ще посети 52-рия Международен евхаристичен конгрес.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР