Странно видео с дъщерята на поп фолк певеца Константин втрещи

...
Странно видео с дъщерята на поп фолк певеца Константин втрещи
Коментари Харесай

Какво се случва с щерката на Константин? Лицето й втрещи мре...

Странно видео с дъщерята на поп фолк артиста Константин втрещи мрежата. На фрагментите се виждат набола мъжка брада и мустаци, а веждите й се сливат в една дебела линия.

" Душинка на тати ", написа Коцето под шокиращото видео на щерка си. Следват мнения от негови другари и фенове, които са втрещени от типа на Марияна.

Разбира се, става въпрос за приложение на телефона на артиста, посредством което е направил този изумителен резултат. В последна сметка Марияна е все по този начин красиво момиче, а странните фрагменти се дължат на занимателния темперамент на татко й.

Самият той постоянно слага себе си в сходни обстановки и няма терзание да се пусна в обществените мрежи в плашещ тип, стига това да донесе страст и на почитателите му.

" Хубавото е, че умееш да се забавляваш, смях, единствено смях Коце, на този ужасяващ живот! Бъди здрав и все по този начин занимателен ", разясняват почитателите му видеото с присъединяване на неговата щерка, която очевидно също е наследила възприятието му за комизъм и няма терзания да взе участие в сходни скечове, написа show.blitz.bg.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР