Странно как човек може да пропилее целия си живот, да

...
Странно как човек може да пропилее целия си живот, да
Коментари Харесай

Кой сега е на колене: Изродът Георги Георгиев опозна "мъжката любов" в ареста!

Странно по какъв начин човек може да пропилее целия си живот, да изгуби самичък фамилията и детето си даже, единствено тъй като е урод. Психопат, който не се поддава на лекуване, единственият " лек " е пандизът и то за дълги години.

Подобни нарушители са доста, само че в тази ситуация става дума за печално известния Георги Георгиев от Стара Загора, който към този момент хиляди българи назовават просто " изверга " или " изрода ", опропастил живота на 18-годишно момиче. Момиче, което в нито един миг не е било опасност за него, а таман противоположното, опитвало се е да се избави.

Е, Дебора от Стара Загора ще получи отмъщение и това ще стане с помощта на цяла България, която се подвигна в нейна отбрана и в отбрана на всички насилвани дами у нас.

Знаем, че касапинът й е в ареста от дни като е влезнал там ужасяващ. Разбираемо. Много хора са наясно какво се случва зад решетките с такива като него. Един въпрос се чува из цяла Стара Загора от няколко дни и той е - кой в този момент е на колене, Гоше?! След като плъзна информация, че бабаитът и страшилището за девойките е опознал " мъжката обич " в ареста.

Говори се, че " романтиката " настъпила при промяната на надзирателите в ареста, когато Георги бил приклещен от двама здравеняци. Какво тъкмо се е случило, можем единствено да гадаем, само че едно е несъмнено - където има и огън, нормално има и пушек. А и това надалеч няма да е първата сходна " любовна среща " зад решетките.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР