Странно и шокиращо за мнозина, но не само Благой Георгиев

...
Странно и шокиращо за мнозина, но не само Благой Георгиев
Коментари Харесай

Евтината Златка! Бременна от Карен, а във връзка с Благо, все едно е жрица на любовта

Странно и шокиращо за мнозина, само че освен Благой Георгиев изневерява, а и на него му кръшкат, и то крепко. Това излиза наяве от разкритието, че Златка Райкова е имала връзка с Карен още до момента в който се е правила на влюбена в Джизъса.

Оказва се, че някогашната плеймейтка е извънредно евтина, защото е спяла с двама мъже по едно и също време, даже може би в едно и също легло. Даже е забременяла от Карен по времето, в което е била още с някогашния футболист.

Излиза, че Благо има големи рога, за които дори не подозира. Разбира се, той по това време също е изневерявал на Златка с актуалната си брачна половинка Полина.

Интересно обаче що за жена ще зачене, когато има връзка с двама мъже?! Падението на Златка Райкова става все по-голямо и под него постоянно има още един етаж.

Злати се държи като от евтина по-евтина, дори прилича жрица на любовта, тъй като за 5 години тя се сгоди три пъти, забременя два пъти и не се омъжи нито един път. Моралът й е нулев, както добре се вижда.

Тя обаче продължава да ляга прекомерно елементарно. Райкова в никакъв случай не е била от дамите, които се вършат на недостъпни. Тя даже постоянно смъква мъжете и е дейната част в една връзка.

Източник: България днес
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР