Странно и нелепо изглежда, когато красива жена с неустоимо излъчване

...
Странно и нелепо изглежда, когато красива жена с неустоимо излъчване
Коментари Харесай

10 от най-странните женски имена у нас

Странно и неуместно наподобява, когато красива жена с неустоимо лъчение носи име, което по никакъв начин не ѝ подхожда. И, в случай че архаичните персонални имена, лепнати в акта за раждане на млада модерна българка, наподобяват просто не на мястото си, то несъмнено тези от листата пред вас будят смях и даже известна доза страдание.

Има родители обаче, които държат да са истински и ексцентрични във всяко отношение и по всеки мотив, а отсам идват извънредно безсмислените попълнения в родните регистри. След някои от най-нетрадиционните мъжки имена, ето и 10 от най-странните женски имена у нас.

1. Балетка

Адски стилно! Девойката е родена за „ Бродуей “. Какво по-хубаво от това да се появиш на този свят с предопределение? Без съмнения и без житейски главоблъсканици, тя би трябвало да танцува!

2. Букетка

Малко грубовата асоциация с нещо толкоз красиво като цветята. Семейството рискува щерка им да приема всеки букет от почитател като подигравателен намек. Подигравките в учебно заведение за 24 май са неизбежни. Поне ще чества имен ден на Цветница.

3. Ваксина

Ще би трябвало да черпи при всяка последваща имунизация. Здравната й брошура ще се трансформира в именник, а сезонният грип – в пръв другар. Поне не са я кръстили Тетанус. Макар че и Ваксина е задоволително грубо.

4. Гърбица

Е, бива ли по този начин?! Чак пък толкова… Дори да е красива и стройна, сарказмът, който ще я нападна, до момента в който пораства, сигурно ще я изгърби от комплекси и ужас.

5. Дефлорина

С такова име горката Дефка ще си остане девственица до края на дните си. Или по-лошо? Представяте ли си какъв пубертет я чака?! Момчешката надменност, присъща за класическия подрастващ, ще подложи душeвността й на нечувани тествания.

6. Дърволета

Татко й е бил дърводелец и високо е ценял специалността си. Нищо неприятно. И детето той си го е дялал. Ще го кръсти, както си реши…

7. Кабриолета

И това минава за пожелателно име. Да си купиш, маме, кабриолет! Или някой пич да ти го купи!

8. Касиерка

Ай, стига, бе! Да беше най-малко Бизнесменка. Хем повече пари, хем по-модерно.

9. Педофилия

Без коментар!!!

10. Чернобилка

Да упражняваш черния си комизъм върху детето си, е най-малкото демонстрация на неприятен усет. Чернобилка е един от най-красноречивите образци за безотговорното държание, което издава кръщелническия произвол.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР