Страната не признава еднополовите бракове и има закон, който забранява

...
Страната не признава еднополовите бракове и има закон, който забранява
Коментари Харесай

Уволняват руски чиновник заради еднополов брак

Страната не признава еднополовите бракове и има закон, който не разрешава разпространяването на гей пропагандата пред малолетни.

Въпреки това Павел Стоцко и Евгений Войцеховски съумели да записват брака си, съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Двамата се омъжили в Дания и след това показали паспортите си в регистрационната работа в Русия, с цел да записват брака.

Служител не обърнал внимание, че става дума за брак сред двама мъже и сложил щемпел върху документите, удостоверяващ, че двамата са младоженци.

Вътрешното министерство на Русия сподели, че паспортите на двамата руснаци ще бъдат отнети, а чиновникът, сложил щемпел върху тях за легализиране на подписания в чужбина брак, ще бъде уволнен.

Руската ЛГБТ мрежа - организация, защитаваща правата на лесбийките, гейовете, бисексуалните и транссексуалните - сподели, че младоженците, по отношение на които е била позволена грешката, са напуснали Русия, защото се страхували за сигурността си. Те се страхували, че ще бъдат подложени на напън от управляващите.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР