Стражът на Манчестър Юнайтед Давид Де Хеа призна, че вече

...
Стражът на Манчестър Юнайтед Давид Де Хеа призна, че вече
Коментари Харесай

Де Хеа усеща Манчестър като свой дом

Стражът на Манчестър Юнайтед Давид Де Хеа призна, че към този момент не се вижда на друго място с изключение на в сегашния си клуб. Испанецът има контракт с „ алените дяволи “ до 2023 година, като клубът може да го удължи с спомагателни 12 месеца.

Още през 2011-а Де Хеа дойде на „ Олд Трафорд “ с трансфер от Атлетико Мадрид. Утре някогашният и актуалният му клуб излизат един против различен в първи 1/8-финален конфликт в Шампионската лига.

Де Хеа бе доста покрай трансфер в градския противник на Атлетико Реал Мадрид през 2015 година. Днес обаче Де Хеа, който прави страховит сезон, не мисли към този момент да напуща Манчестър Юнайтед.

„ Обичам обстоятелството, че съм роден в Мадрид, само че в последна смета това е единствено един град. Сега се усещам все едно съм от Манчестър, като всеки различен, който е от Манчестър. Домът ти е там, където си добре пристигнал и обичан. Тук съм от доста години. Очевидно всичко може да се случи в живота, само че почтено казано, не се виждам надалеч от Манчестър Юнайтед ".

"Разбира се, за мача с Атлетико се връщам вкъщи, в клуба, който ми даде опцията да бъда това, което съм през днешния ден. Но това е просто още един мач. Всеки желае да играе добре. Целта ни е да спечелим. Желая на Алтетико всичко най-хубаво, само че не знам дали фактът, че ще играем с тях, е добра или неприятна прокоба. Всички отиват там, с цел да завоюват. Особено аз “, разяснява Де Хеа пред уеб страницата на УЕФА.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР