Страхувам се!“, казва Мила Роберт часове след агресията, която

...
 Страхувам се!“, казва Мила Роберт часове след агресията, която
Коментари Харесай

Дъщерята на Ваня Щерева се страхува след побоя, получила анонимни заплахи

" Страхувам се! “, споделя Мила Роберт часове след експанзията, която понесоха с неин другар от чиновник на охранителна компания на заведения във Варна.

Певицата, която е щерка на Ваня Щерева и баскетболиста Роберт Геров се обърнала към полицията, с цел да подаде тъжба, откакто получила анонимно известие. „ Не знам кой е.  Но сподели, че познава въпросния субект и, че би трябвало да имам едно мислено, тъй като може да ми направи нещо. Задължително да подам тъжба, с цел да се обезпечавам. И почтено казано от този миг, от нощес,  към 23:00 подадох тъжба, само че ме е боязън и не се усещам изключително сигурна ",  това  споделя Мила в предаването Здравей България по Нова ТВ

Преди това певицата детайлно разказва случката във Facebook, където показа видеото от началото на конфликта със сотаджията.

„ Много ме натъжават сходни постове и авансово се оправдавам, че ще натъжа и вас. Тъжното деяние се развива във Варна, в бар който е изцяло чил, играят се игри, събират се най-вече младежи. 5 сутринта е във вторник, ние играем дженга, след което отиваме да пием шотове.

Моят другар и сътрудник Кристиян Негалов беше подпийнал, само че по никакъв метод нападателен. Смееше се с една компания от непознати момчета, говореха си и се черпиха шотове. Изведнъж един от тази компания агресира, без абслютно никаква причина и стартира да налита на пердах на Кристиян. Сдърпаха се, само че всичко мина относително бързо, без кой знае какви последствия.Компанията от момчета си потегли. Ние останахме в бара сами (аз, Кристиян и още един наш приятел) и таман се подготвяхме да си тръгваме и ние, изчаквайки другата компания да стигне по-напред, с цел да няма още един конфликт и какво се случва…

Идват петима сотаджии, питат барманката “Тоя ли е? ”, и стартират да млатят Кристиян, без да задават каквито и да е въпроси. На видеото се вижда най-агресивният от групировката им. Някак успяхме да ги спрем, мъчно, само че успяхме и се запътихме към такситата, когато в тил ни спря въпросният обезумял сотаджия и почна още веднъж да млати Крис на една кола.

Аз се пробвах да го спра, застанах пред Крис и му споделих: “Аз съм жена и мен ли би блъснал? ” - добре, че попитах, получавайки удар с пестник в сърцето. Едно просто “Да ” нямаше да е задоволително. Аз отвърнах с “уау ”, той ме удари повторно с пестник в рамото. Избягахме му, качихме се в такси, наблюдавайки по какъв начин сотаджията се насочва заплашително към таксито.

П риказки сред нас не е имало, само юмруци. Помня изражението на лицето му преди да ме удари, гледахме се в очите. Имаше една секунда, в която се замисли и наподобява реши, че е добра концепция. Това се случи на нас, само че се случва на доста хора непрекъснато. Живеем в страна, в която това е обикновено. По-скандалното е, че доста споделят “е, ми той щом е бил пийнал, нормално… ” НЕ Е. Малко неща ненавиждам, само че експанзията може да ме съсипе. Не съм на себе си от случката и не знам какво да върша.

" Тя ориста ще му го върне ” - не мога да я очаквам, до момента в който този и още хиляди като него бият всеки ден девойки и момчета, дами и мъже, отговорни и почтени. Мечтая това да спре ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР