Стойността на компанията X (бивша Twitter), собственост на Илон Мъск,

...
Стойността на компанията X (бивша Twitter), собственост на Илон Мъск,
Коментари Харесай

Fortune обяви 19 млрд. долара като стойност на компанията Х на Мъск

Стойността на компанията X (бивша Twitter), благосъстоятелност на Илон Мъск, се прави оценка на 19 милиарда $, заяви американското списание Fortune, базирайки се на свои източници.

Според изданието, платформата „ в този момент се прави оценка на 19 милиарда $ “. Капитализацията е била изчислена въз основа на цената на една акция, разпределена на чиновник. Корпорацията дава на чиновниците опция да получат акции с лимитирани контролни права, като цената на всяка от тях, в сходство с „ проекта за отплата на дяловете на чиновниците “ доближава 45 $, твърди изданието. Списанието също по този начин отбелязва, че през март тази година компанията е предложила скъпи бумаги на чиновници, чиято обща стойност е оценена на 20 милиарда $.

На 27 октомври 2022 година Мъск подписа договорка за 44 милиарда $ за придобиване на компанията. На 6 ноември той разгласи желанието си да вкара платена инспекция на акаунта като част от Twitter Blue. По-късно абонаментните продажби бяха спрени заради увеличение на броя на подправените сметки, само че бяха обновени през декември. През април 2023 година администрацията на платформата стартира да изтрива сините отметки, показващи достоверността на сметките, за разлика от ползвателите, които не са купили абонамент. В Съединени американски щати цената за потребителите на компютърна версия е $8, а за мобилни версии - $11 на месец.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР