Стоянка Мутафова не само е в отлично здраве, но е

...
Стоянка Мутафова не само е в отлично здраве, но е
Коментари Харесай

След като изроди я погребаха! Стоянка Мутафова отиде на море

Стоянка Мутафова освен е в чудесно здраве, само че е и на море. Театралната прима наподобява в страхотна форма, на инат на клюки, съгласно които я оповестиха за покойница, научи HotArena.

Миналата седмица няколко интернет издания пуснаха подправената вест, че госпожа Стихийно злополучие е умряла. И по този начин се изгавриха с възприятията и страстите на всички, които обичат легендата на Сатирата, написа „ Галерия ”.

За наша наслада, Стоянка Мутафова е в чудесно здраве, била е в Бургас, където е играла паметния театър „ Госпожа Стихийно злополучие ” и след това предходна през Варна, където, с изключение на още едно ослепително показване на сцената, си е умряла и от натоварения нов сезон.

Актрисата предходна за малко през градския плаж, хапнала в механа в Морската градина, а по-късно отишла да си отдъхне.

Зрители на постановките споделят, че грозните клюки нито за секунда не се отразили на държанието на държанието й на сцената.

„ Вероятно не ги е прочела. Стояна надали стои пред компютъра. Муки пък несъмнено й е икономисала истината, с цел да не се ядосва ”, разясняват хора от обкръжението на актрисата.

Във Варна Мутафова била видяна с лек грим и облечена в бял летен тоалет, допълнен от перлен наниз.
Била в чудесно положение на духа, а мозъкът й сечал като бръснач.

Единственият проблем за Стоянка били десетките почитатели, които затруднявали напредването й. Тя неведнъж била принудена да се стопира, с цел да й целунат ръка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР