Стоян Стоянов-Златния, който преди дни беше наръган и пребит пред

...
Стоян Стоянов-Златния, който преди дни беше наръган и пребит пред
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ! Наръганият Стоян Златния е загазил много сериозно, задявал щерката на известна столична мутра от ъндърграунда

Стоян Стоянов-Златния, който преди дни беше наръган и пребит пред дома си в столичния квартал " Банишора ", е загазил доста съществено, научи БЛИЦ. Както медията ни писа главната версия, по която работят проверяващите за офанзивата против скандалния предприемач е, че желал секс от малолетно момиче и за това била вендетата.

БЛИЦ научи, че момичето, което се е опитал да смъкна Златния е щерка на едно доста известна столична мутра. Бащата на младата дама бил прочут на униформените и е бил клиент на прокуратурата и съда.

Според близки до следствието побоят е осъществен от експерти, а характерът на нападението свидетелства за проведено и планувано възмездие.

Не се изключва обаче и хипотезата за обир, защото нападателят е свил двата големи ланеца на 69-годишния мъж. Най-големият куриоз е, че те се оказали ментета.

Златния, който нашумя преди години с арестите си за порнография и склоняване на малолетни девойки за проститутки, се прибрал в четвъртък вечерта към 23:30ч. Паркирал автомобила си пред близката бензиностанция и се насочил към към входа си. Там забелязал мъж с качулка и оттова спомените му се губели. Чух единствено по какъв начин Стоянчо викаше " Мамо, мамо, помогни ", по-късно не знам какво стана ", описа през вчерашния ден съседка от блока на бандита.

Златния бил откаран в " Пирогов " с нарязано лице с нож и строшен крайник. Костта му стърчала и била пробила кожата на крайника, описаха медици. Малко по-късно стана ясно, че има две порезни рани на лицето и още четири по долните крака. Златния имал и доста хематоми по главата и тялото, защото е бил обичай свиреп, обясниха лекари.

В момента той е в реанимация в институт " Пирогов ", като към този момент е вън от заплаха за живота.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР