Стоян Проданов от Асоциацията на българските застрахователи и Емил Марков

...
Стоян Проданов от Асоциацията на българските застрахователи и Емил Марков
Коментари Харесай

Трябва ли да поскъпне Гражданска и с колко? Ето какво мислят експертите

Стоян Проданов от Асоциацията на българските застрахователи и Емил Марков от Института за пътна сигурност разясниха в утринния блок на БНТ стойността на „ Гражданската отговорност “ в България, съобщи Пик.

" Много е значимо в една стопанска система, изключително като нашата, която е част от Европейски Съюз, да съществува добър механизъм за „ Гражданска отговорност “, сподели Стоян Проданов.

Стоян Проданов

„ През миналата година бе осъществена загуба от 50 – 60 милиона лв. и КФН предизвести цените на полиците да бъдат съответни. За първото шестмесечие на 2018 година загубите са 17 млн. лева “, осведоми Проданов. „ Вижда се, че загубата е свита “, изясни той.

„ Ако се запазят бизнес изискванията, бихме могли да работим на нула “, безапелационен бе Проднов и изрази вяра да се стигне до равновесие.

Емил Марков от своя страна изрази недоволството си от това по какъв начин се случва разискването към цената на Гражданската отговорност “.

Емил Марков

Проданов подсети още, че за всеки един осигурител е значимо постоянно да се среща непосредствено с потърпевшите, а не да се минава през юристи.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР