Стоя зад всяка дума в моята книга. С изненада разбрах,

...
Стоя зад всяка дума в моята книга. С изненада разбрах,
Коментари Харесай

Петър Илиев: Не съм чел труда на Киселова, слугински медии ме тричат |

Стоя зад всяка дума в моята книга. С изненада разбрах, че някой има проблем тази година. Не съм чел труда на доцент Наталия Киселова и не съм осведомен с него. 

Така номинираният за силов министър и вицепремиер от Има Такъв Народ Петър Илиев разяснява в изявление за " Здравей, България "   С ядовит звук от самото начало Илиев добави, че не е видял някой да съпоставя двата труда. 

По време на 30-минутния диалог Илиев прекъсваше водещия Виктор Николаев, като даже му задаваше въпроси. Той даже „ поправи “ Николаев, че името му не е противоречиво, а несъмнено. На моменти „ знаеше “ и какъв въпрос ще му зададе водещият. На разнообразни въпроси отговаряше с висок звук, а по време на видео с доцент Киселова, той се усмихваше.

" Не се интересувам от клевети, неистини и ченгесарски номера. Тези, които се интересуват от книгата, ги питайте какви са им дипломите ", сподели още той. 

Според него в нито един катедрен съвет не е поставян въпросът за тези 6 години. " Въпросът се сложи в деня на връчване на проучвателния мандат - инцидентно ли е това? Аз проблем с текста нямам, в случай че някой има - да си е декларирал претенциите ", безапелационен е Петър Илиев.

Номинираният за вътрешен министър обясни, че надълбоко се съмнява, че сигналите. По думите му някой се пробва да го " трича медийно ", само че откакто не е станало, е почнало " академично тричане ". Илиев се похвали, че няма нито една година, откогато е учител в Софийския университет, в която да не е канен от студентите на абсолвентски бал, а се пробват да го ударят там, където знаят, че най-вече ще го заболи - в кариерата му. 

Кандидатът за Министерство на вътрешните работи министър и вицепремиер добави и че в Етичната комисия има фрагменти, които са били водачи на листи в едни от партиите, които са най-многословни в офанзивите против него: " Тази комисия няма пълномощия да преглежда въпроса за плагиатство. Знаете ли, че новият устав е признат скорострелно за анулация на отминалостта? Това е реалност ". 

Още при започване на изявлението Петър Илиев съобщи, че името му е несъмнено, а не противоречиво, само че жълти и кафяви медии са се пробвали да го създадат такова.  

През последните седмици лайтмотивът е, че Петър Илиев би трябвало да бъде погубен, само че няма да стане, сподели още той. 

" Никога центровете на задкулисието и медиите не са били толкоз координирани от 30 години насам. Да си приказваме кои са те, е непотребна тематика, тъй като всички знаят. Хвърлен е голям запас за това ", безапелационен е той. 

По думите му, когато слугинските медии нападат някого, хората знаят, че той е стойностен, и противоположното - когато не го нападат, хората знаят, че индивидът не става.

На въпрос кой му е предложил позициите, Илиев изясни, че го е направил водачът на партията - Слави Трифонов, само че след взети решения в органите на партията: Аз не съм член на Има Такъв Народ, само че съм със Трифонов от времето на референдума ", добави той. По думите му задължението му е към Трифонов и е ангажимент на мъжката дума. " Полезен съм за тях, ще продължа да го върша. Няма да поддадат, а това какво ми е споделил Слави Трифонов, си е моя работа ", отсече Илиев.

" Имам цялостната му поддръжка и неговата мъжка дума. Има Такъв Народ се сътвори въз основа на референдума, аз имам основно присъединяване в юридическата страна. Когато го направихме, тогавашният режим ми изпрати ДАНС и Национална агенция за приходите. Спукаха ме от инспекции - това беше гнет и тормоз на една полицейска страна ", безапелационен е Петър Илиев. 

Кандидатът за вътрешен министър добави, че е " кален в борби и има доста белези ". Относно въпрос за характера му Илиев сподели:

Дали имам добър темперамент, питайте баба ми и майка ми. Оценявам се със всичките ми достижения, експерт съм, който е съумял в кариерата си. 

" Голям боязън тресе кочината на задкулисието. Кой се опасява от Петър Илиев? Някой пита ли какво ще върша аз? Темата е Петър Илиев, който е бил на 11 години през 1989 година ", счита той.  

За мненията на политическите водачи по отношение на номинацията му Илиев сподели, че няма да " разяснява бранители на Мултигруп ": " Тук да обясня, че тази офанзива има ченгераско-мутренски произход. Искам да попитам едно лице, което не остана студио, което да не е посетил, дали е племенник на някогашен началник на разузнаването. "  

За думите на Дончева, че  Илиев съобщи, че предлагането да стане почетен консул е пристигнало от Барбадос, а ГЕРБ са го забавили с 2 години. 

Кандидатът на Има Такъв Народ за вицепремиер изясни, че познава основни министри в държавното управление на Барбадос, само че не сяда " да яде и пие с тях ", а е човек, който работи с тях от 10 години. 

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР