Стотици изпратиха в последния му път Радосвет Радев. Близки и

...
Стотици изпратиха в последния му път Радосвет Радев. Близки и
Коментари Харесай

Стотици близки и приятели изпратиха Радосвет Радев

Стотици изпратиха в последния му път Радосвет Радев. Близки и другари се сбогуваха с създателя на „ Дарик радио “ и ръководител на Българската стопанска камара.

Опелото се организира в столичната черква " Света София ".

„ Г-н Радосвет Радев беше човек с обсег и на мисълта, и на дейностите. Той беше от хората, които се бореха до последно за предвидима и удобна среда на българския бизнес “, сподели президентът Румен Радев.

„ Въпреки че му споделях шефе, ние сме другари и ще продължим да бъдем. Жалко, тъй като той можеше още доста “, добави журналистът Николай Кънчев.

„ Ще запомня Радосвет Радев като преподавател. Той ни учеше на независимост, сътвори школа в публицистиката посредством основаването на „ Дарик радио “. Оттам излязоха десетки публицисти, които в действителност се научиха да бъдат свободни “, съобщи основният редактор на bTV Новините Веселина Петракиева.

„ Много го обичахме и той нас. Всичко, което по-късно се случваше, тъй като беше с основата любов, каквото и да стане, няма по какъв начин да не е както би трябвало “, добави програмният шеф на „ Дарик радио “ Константин Вълков.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР