Стотици брадати мъже забременяват изкуствено и раждат деца, узна HotArena.

...
Стотици брадати мъже забременяват изкуствено и раждат деца, узна HotArena.
Коментари Харесай

Олеле! 229 брадати мъже забременяли изкуствено и родили деца миналата година

Стотици брадати мъже забременяват изкуствено и раждат деца, разбра HotArena.

Това оповестява лондонският „ Дейли Мейл “, като е базира на австралийски лекари. Здравните управляващи в Канбера рапортуват, че единствено през предходната година са оплодени 229 лица от мъжки пол.

Всички те са родени в женски тела, само че на по-късен стадий от живота си вземат решение, че се усещат мъже, минават през хормонална терапия и се записват публично като мъже. Единственото изискване е да не са претърпели интервенция за смяна на външните полови органи, писа „ България Днес “.

Разбира се, матките, яйчниците и яйцепроводите на тези дами – или мъже, както се самоопределят, са закърнели. За да се рехабилитира половата система и още веднъж да създава яйцеклетки, е нужна интензивна и продължителна хормонална терапия в противоположна посока – приемане на женски хормони “, споделя представителката на Департамента по репродуктивно здраве в Сиднийския университет доктор Лорън Розуорн.

По думите й, износването на плода също е цяла авантюра и се постановат редица ограничения, с цел да се подсигурява безвредна бременност.

Наред с това множеството „ бременни бащи “ не желаят да се разделят с външните си полови белези, брадите и мустаците “, добавя още докторката.

В галерията по-долу може да видите фотоси на Бийти, който на 23 години е решил, че желае да бъде мъж. Всичко си сменя, само че без половите органи, с цел да може някой ден да има деца. Е, през днешния ден се радва на цели три, които той персонално е родил. Той е отишъл на изкуствено оплождане и забременял с помощна сперма от анонимни източници.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР