Стопкадри Нова нюзПроф. Христофор Караджов обяви от САЩ, че въпреки

...
Стопкадри Нова нюзПроф. Христофор Караджов обяви от САЩ, че въпреки
Коментари Харесай

Наш професор от САЩ: Байдън иска да спре кървавата война в Израел

Стопкадри Нова нюз

Проф. Христофор Караджов разгласи от Съединени американски щати, че макар ракетния удар по болничното заведение в Газа, Джо Байдън е решил да лети за Израел и към този момент би трябвало да е дошъл там.



Съединените Щати са доста ангажирани в този спор, по метода, по който аз и много наблюдаващи не могат да си спомнят от години. Това се дължи на персонално високата степен на поддръжка президента Байдън за Израел, познанството му с премиера Нетаняху, а и също желанието на американския президент и може би вярата му, че неща, които могат да бъдат решени при среща в лице в лице, е доста над това, което може да бъде реализирано с телефонно позвъняване или с видеовръзка, сподели проф. Караджов за Нова нюз.



Когато самолетът на президента излиташе от авиобазата до Вашингтон, тъкмо тогава пристигна новината за тези жертви в болничното заведение в Газа и също новината, че арабските водачи анулират плануваната среща с президента на Съединени американски щати в Йордания. Но все пак след заседание със своите консултанти Байдън реши да лети за Израел и мисля, че в сегашен миг би трябвало или към този момент да е кацнал или би трябвало да идва във всеки миг, добави професрът.

Пристигането на Байдън в Израел е опит да се предотврати затъването на района в една още по-голяма и кървава война, а и въвличането на други страни евентуално в нея в миг, когато, знаете, нито войната в Украйна е позволена, нито която и да е от другите евентуални рецесии не са позволени, сподели още проф. Христофор Караджов. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР