Стопкадър Телевизия 7/8Лена Бориславов е същата политическа аномалия, каквато е

...
Стопкадър Телевизия 7/8Лена Бориславов е същата политическа аномалия, каквато е
Коментари Харесай

Анализатор: Лена Бориславова е същата политическа аномалия като бащата на Кирил Петков

Стопкадър Телевизия 7/8

Лена Бориславов е същата политическа особеност, каквато е и бащата на Кирил Петков. Бай Петко, който се привидя като регент на мигранта от Канада, пристигнал да оправи България. Бай Петко даже си разреши да приказва от името на сина си, така както води и политически диалози, излиза наяве от неговите изявленията, с другите политически сътрудници на „ Продължаваме промяната “. Нещо нечувано освен за България, а изобщо за необятния свят. Тази особеност си разрешава в два аспекта, освен в българската политика, а и да дава уклон на нея, само че те доведоха до тежки деформации на корист с класифицирана  информация или за претенцията, че има разполагане на такава, с цел да се продуцират избрани политически процеси.

Това сподели в „ Крум Савов Live “ по Телевизия 7/8 политическият анализатор Валентин Керемдчиев, създател на движение „ Ляв взор “.

Това че Лена Бориславова показа, че е имала отчет на ДАНС, в който се е казвало или пък информация от организацията, че има хора, които получават по 4000 лева, с цел да проповядват съветска агитация, всъщност ги прави някаква форма на агентура. Това трябваше да бъде потвърдено, само че никой даже не посмя да се изправи и да каже: Спрете да говорите, каквото и да е било. Това е извънредно съществено, до момента в който не получи своето позволение. Никой не попита бай Петко с какво безсрамие съумява да ни вмени, че Кирил Петков бил направил, синът му т.е., няколко основни исторически за България неща, едното от които е, че бил изгонил съветските дипломати. Това е  факт, само че дали ще е позитивно в исторически аспект или извънредно трагично, занапред ще разбере. Всяко разкъсване на дипломация може да докара до тежки последствия, добави Керемедчиев. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР