Стопкадър Телевизия 7/8Добре е, че Диана Димитрова се е осмелила

...
Стопкадър Телевизия 7/8Добре е, че Диана Димитрова се е осмелила
Коментари Харесай

Писател: Диана Димитрова показа, че публични личности са чудовища у дома си

Стопкадър Телевизия 7/8

Добре е, че Диана Димитрова се е осмелила да приказва. Това е колкото ужасяващо, тъй като споделя една лична същинска покруса, толкоз и хубаво, когато обществени хора стартира да приказват. Наистина това дава мощ на доста други непублични или даже и обществени хора, които не са се осмелили в никакъв случай да кажат какво им се е случвало. Наистина, както споделя Диана, зад стените вкъщи хората, които постоянно виждаме в общественото пространство като прелестни, известни и доброжелателни със свои дела, в домовете си се оказва, че доста постоянно си същински чудовища, и да, може би и това е демонстрация на комплекси, и може би на някаква неконтролируема експанзия и някакво друго психическо неравновесие, или заболяване, само че това не може да е опрощение, да причиняваш нещо такова на един човек.

Това съобщи в предаването „ Крум Савов Live “ писателят и сценарист Мария Касимова – Моасе във връзка разкритието на актрисата Диана Димитрова че е била физически измъчвана по време на снимки на сериал.

Като видях фотосите през вчерашния ден, аз съм виждала доста такива фотоси на доста и най-различни дами, тъй като когато човек прави на себе си такава фотография, той сигурно не го прави, с цел да избухне едни 5 години по-късно и когато към този момент е прочут, почитан и прочут в пространството във всевъзможни свои функции и като актриса, да открива жълта хроника. Той не би си разрешил да търси някаква популярност. Точно в това беше упрекната горката Диана. Коментарите след нейния, след това това което и аз написах, както и персонални, доста ме натъжават. Защото в действителност се оказа, че още веднъж има едни хора, които споделят: Ама тя несъмнено си е отговорна, тъй като не може ей по този начин просто да коментираш връзките си, и да си обществено прочут, и в този момент внезапно да забележим някой по какъв начин бил постъпил с теб от този метод. Други споделят, че търси и медийно внимание, което за мен е цялостен парадокс, трети споделят, че не се е случило тъкмо по този начин и че най-вероятно тези 30 индивида, които тя твърди, че са били очевидци на тази сцена, тъй като това е по време на сцена, те не са се обадили тези 30 индивида. Някои евентуално имат какво да кажат в този момент или най-малко да се извинят, че са си замълчали и тази сцена, прикрита по това че се е случило пред камерите и в името на това че се снима сериал по никакъв метод не значи, че можеш да пребиеш някого. Тоест, както и да погледнем към това, няма опрощение, добави Мария.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР