Стопкадър Нова ТвШефът на КТ Подкрепа“ Димитър Манолов не е

...
Стопкадър Нова ТвШефът на КТ Подкрепа“ Димитър Манолов не е
Коментари Харесай

Шефът на КТ „Подкрепа“: Ваня Григорова рискува да се провали, ако стане кандидат за кмет на София

Стопкадър Нова Тв

Шефът на КТ „ Подкрепа “ Димитър Манолов не е необикновен въодушевен от концепцията икономическият консултант на синдикалното съдружие Ваня Георгиева да се кандидатира за кмет на София.

„ Искат да ми лишават Ваня със свободен трансфер, казано на футболен език, тъй като преди Ваня Григорова да почне да работи за КТ „ Подкрепа “, а аз твърда, че тя е мое персонално изобретение, един доста стеснен кръг от хора знаеше за нея. Сега към този момент нещата са напълно разнообразни. От друга страна чисто човешки, кой съм аз, с цел да преча на нейното развиване, само че това което мен ме тормози, е по какъв начин ще се развие тоя сюжет, в случай че тя се кандидатира за кмет. Това ще е загуба на един доста скъп мой помощник най-вероятно. Още повече, че аз не одобрявам сходен вид мачове поради играта. Аз обичам да участваш в мач, който знаеш по какъв начин да спечелиш и да го спечелиш, а този мач не ми наподобява на това “, разяснява в „ Пресечна точка “ по Нова Тв Манолов.

„ Казах и на шефа на софийската организация на Българска социалистическа партия, споделих на Корнелия, че не одобрявам тази концепция, само че отново споделям, решението си е на Ваня, кой съм аз да я спирам. Според мен обаче нещата няма да да са положителни за нея и в персонален проект, тъй като на тези равнища изгубената борба е вечно, там втори късмет към този момент е обратно. Тоест, втори късмет към този момент е резац. Нека си напомним преди време участията на Българска социалистическа партия, приказвам за времената от преди историческия материализъм. Времената, когато първо предложиха Венцислав Йосифов, 1995-а би трябвало да беше. Година по-късно издигнаха Стоян Александров, човек за който една думичка не може да кажеш крива и други такива имаше сложени лица. Така да ги назовем лица на левицата, аз по този начин го виждам това нещо и за финален път споделям, че извънредно не го одобрявам “, сподели още Димитър Манолов.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР