Стопкадър Нова ТвЖурналист разкри интересни неща за Евгени Пригожин, след

...
Стопкадър Нова ТвЖурналист разкри интересни неща за Евгени Пригожин, след
Коментари Харесай

Журналист, интервюирал Пригожин: Той вече няма да е дребният демон на Путин

Стопкадър Нова Тв

Журналист разкри забавни неща за Евгени Пригожин, откакто взе изявление от него.

След като Евгений Пригожин започна метежа, аз разговарях с хора, които работят за него. Наистина не можах да схвана какво прави той. Те споделят, че живее в неговата си действителност. Накратко - че той е полудял. Това сподели в „ Събуди се ” журналистът Андрей Захаров, който е интервюирал водача на „ Вагнер ”.

Опитът за бунт беше пояснен от Пригожин с това, че желае промяна на военния министър Сергей Шойгу.

„ Поне за няколко месеца той ще бъде министър. Путин в никакъв случай не сменя хора, когато има давление против него. Той не обича да прави нещо под давление. Ако бъде заменен, това ще се случи най-малко след три месеца ”, счита журналистът.

Захаров изясни, че дружно с беларуския президент Александър Лукашенко, в договарянията с Пригожин е взел участие и някогашен надзирател на Путин, който е желал да стане боен министър.

„ Лукашенко обаче в този момент е като формалния лидер на тези договаряния. Ние не знаем какви условия са сложени. Ще забележим дали ще остане в Беларус, или ще отиде в Африка ”, добави той, написа novini.bg.

Захаров е безапелационен че „ Вагнер ” към този момент няма да се върне в Украйна, а Пригожин „ няма да бъде малък дявол на Путин. „ Това е завършек на Пригожин като политическа фигура в Русия ”, е мнението му.  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР