Стопкадър Нова нюзНяма да има черна кампания за изборите, просто

...
Стопкадър Нова нюзНяма да има черна кампания за изборите, просто
Коментари Харесай

Виктор Иванов: Няма да има черна кампания за изборите

Стопкадър Нова нюз

Няма да има черна акция за изборите, просто тъй като аз мисля, че на самите партии към този момент нещо им е все тая какво ще се случи и какъв ще е методът на осъществяване на изборите. Това съобщи журналистът Виктор Иванов по Нова нюз.

Иначе си измислиха какви ли не претекстове и какви ли не простотии и най-после стигнаха до тези камери, от които в действителност единствената изгода е, че някой, който доста е закъсал с един резервоар евтини китайски телефони, в този момент ще ги осъществя. Всъщност най-големият проблем е тъкмо този претекст, че ще върнем доверието с камери. Защото концепцията да се пуснат 12 000 камери по едно и също време в един уебсайт е толкоз нелепа, че най-вероятно най-малко пет %, най-малко 600 камери няма да се задействат, което значи, че ще приказваме за липса на доверие. Няма камери няма бистрота, добави Иванов.

 

Телефончета са поставени на стативче, т.е. в доста огромна част от времето, даже там където работят, е по-вероятно да гледаме задните елементи на някой член на комисия, в сравнение с преброяването. Дори да имаме положителното предпочитание да си причиним гледката по какъв начин се броят бюлетени, настрана къде ще се пребороят и къде не. Все някой политик ще откри причина да смъкна камерите, сподели още журналистът от „ 24 часа “.

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР