Стопкадър Фейсбук, Дневник.бгТошко Йорданов от Има такъв народ“ е поредният

...
Стопкадър Фейсбук, Дневник.бгТошко Йорданов от Има такъв народ“ е поредният
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Народни представители отново ще бъдат национални предатели

Стопкадър Facebook, Дневник.бг

Тошко Йорданов от „ ИТН “ е следващият народен представител, който изрази мнение за френското предложение за Република Северна Македония по време на дебатите в Народното събрание.

„ Вчера на комисия външна министърът на външните работи ясно съобщи, пределно ясно, че това предложение на фона на другите е най-хубаво. Но също по този начин ясно съобщи, че то се разграничава и не покрива настояването на България, изразени в решението на предходното Народно заседание, както и в позицията, която беше изявена от всички партии, в това число дебетата, от ГЕРБ, от пепетата и от Движение за права и свободи на съдружния съвет при президента. Там се разграничава. Всяко едно предложение на фона на предходните с помръдване напред е по-добро, само че всяко едно не покрива настояването на България, нито едно, в това число френското. Така че не се крийте зад половин изречение на министъра на външните работи “, сподели Йопданов.

„ Второ, през вчерашния ден Макрон сподели нещо, което тука всички се вършат на луди, че не френското предложение нямало напън и не знам какво. Вчера Макрон в прав текст съобщи, изтъквам: Ние упражнихме доста мощен напън върху България през последните месеци и желая да поздравя премиера Петков, че той направи всичко.

От началото на годината ние разправяме, че министър председателят Петков работи против решенията на българския народ, против българската позиция и против българските настройки. И в този момент даже и да го гласувате това в зала, вие няма да имате национално единодушие и няма да имате социална поддръжка в днешния срамен ден за България, тъй като както постоянно народни представители ще бъдат национални предатели “, добави Тошко Йорданов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР