Стопкадър Диема СпортНаставникът на моряците очаква неговите играчи да бъдат

...
Стопкадър Диема СпортНаставникът на моряците очаква неговите играчи да бъдат
Коментари Харесай

Илиан: Загубихме и се надявам вече да сме по-спокойни

Стопкадър Диема Спорт

Наставникът на " моряците " чака неговите играчи да бъдат по-спокойни отсега нататък.

Треньорът на Черно море Илиан Илиев остана удовлетворен от играта на своя тим, като показа мнението си след загубата от Левски с 0:1 в мач от 14-я кръг на efbet Лига.

" Опитахме се да притесним Левски при изнасянето. След аления картон се промени мачът. Левски държеше добре топката и ни беше мъчно. Опитвахме пасове сред линиите. Не успяхме в някои обстановки да се оправим ", стартира той пред Диема Спорт, представен и от gong.bg.

" Искахме да играем с дълги топки зад отбраната. Няколко пъти се получи, не мога да не съм удовлетворен, поради, че бяхме с човек по-малко. Имаше няколко момента, в които прекомерно доста задържахме топката. Загубихме и се надявам към този момент да сме по-спокойни ", продължи експертът.

" Важното е да играем със самочувствие, където и да сме. Показахме го, само че те държаха повече топката и не успяхме елементарно да затворим пространствата и да нападаме. Повечето футболисти направиха толкоз, колкото могат против този съперник в такава обстановка. Не можем самостоятелно да кажем за Дани. Опитен и добър футболист е. Хората в средата свършиха голяма работа в отбранителен проект. Може би се поизчерпаха в някакъв проект ", добави треньорът на Черно море.

" Наско влезе, когато Левски се поприбра. Той е нападател, който да приключва. Креативността ни леко спадна, само че имахме повече биткаджии. Ще забележим по какъв начин са нещата с травмите, няма какво да променим, би трябвало да продължаваме по същия метод и да сме съсредоточени ", приключи Илиан Илиев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР