Стопанството от първия сезон на предаването Фермата си търси нов

...
Стопанството от първия сезон на предаването Фермата си търси нов
Коментари Харесай

Стопанството от първия сезон на предаването Фермата“ си търси нов собственик

Стопанството от първия сезон на предаването " Фермата " си търси нов притежател. Имотът е ситуиран на 58 км от София по автомагистрала Хемус, в изящен планински регион край река Малък Искър.

Собственикът продава парцела, прочут от малкия екран, за 120 000 евро. Стопанството е с утвърден план за конна база, подобаващ за винарна, хотел, вилно населено място или развлекателен център. Намира в с. Своде край Правец.

Парцелът с повърхност от 7,314 дка с лице 60 метра. Фермата разполага 8 здания, една от тях е жилищна - кулоар, четири непреходни спални и баня с тоалетна с размер 96 квадрата. Оборът, където се развиваха огромна част от трудовите отговорности на участниците, е 333 кв.м. Останалите постройки са мандра, зимник, сеновал, лятна кухня и още две здания.

Имотът разполага със личен бунар и трафопост. Асфалтов път стига до парцела.

Първото издание на " Фермата " през 2015 година върна 16 българи " 100 години обратно " във времето, с цел да живеят 3 месеца надалеч от актуалната цивилизация и нейните улеснения – ток, течаща вода и връзки. Тогава премията от 100 000 лв. завоюва старозагорецът Райно Узунов.

Преди няколко години имаше спекулации, че ченгето Димитър Господинов - Гуспа от първия сезон на аграрното риалити ще се опита да възроди мястото, което след края на фотосите е потънало в забвение, с цел да го трансформира в хотел.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР