Столичният общински съветник Борислав Иванов, който се прочу с неподходящото

...
Столичният общински съветник Борислав Иванов, който се прочу с неподходящото
Коментари Харесай

Общинарят с маската и пистолетите се оттегли от ръководството на Столичния общински съвет

Столичният общински консултант Борислав Иванов, който се прочу с несъответствуващото си държание от последните няколко дни, е подал оставка като заместник-председател на локалния парламент. Той обаче не се е отдръпнал от управителното място в Комисията по публичен ред и сигурност. Това разгласи ръководителят на общинския съвет Георги Георгиев.
В четвъртък ГЕРБ, " Демократична България " и самостоятелният общинар Борис Бонев желаеха Иванов да се отдръпна от управителните си постове в общинския съвет поради държанието си.
Иванов, който разгласи, че от досегашната си партия " Атака " минава към " Възраждане ", първо се опита да смъкна знамето на Украйна от фасадата на общината. В тази акция беше един до друг с водача на новата си групировка Костадин Костадинов. На идващия ден във фейсбук профила си видимо продължи офанзивата по флага, като се снима на балкона на кметския кабинет със знамето на Украйна на заден декор, а по-късно си пусна фотография и с флага на тази страна, който държи в ръцете си. Оказа се обаче, че Иванов нито е свалил знамето от фасадата на общината, нито е правил опит за това.
Постовете му в обществената мрежа включваха още фотоси на револвери и белезници, селфи от тоалетната, на което е нахлузил маска на главата си, както и покана за спор към Борис Бонев, съпроводена със фотография на бухалка.
Още в четвъртък Борислав Иванов разгласи, че ще се откаже от мястото си в управлението на локалния парламент, само че е поискал да остане отпред на комисията по публичен ред. Вероятно обаче ще бъде отхвърлен от поста на съвещанието на съвета, планувано за 27 октомври.
Часове, откакто медиите описаха интензивностите на Иванов, от " Възраждане " оповестиха, че той не е подавал молба за участие в партията и в случай че го направи, тя ще бъде прегледана в едномесечен период. Добавиха, че интензивностите му са негова персонална концепция.
В петък от изявление на Иванов пред бТВ се разбра, че той е наскърбен от това, че от " Възраждане " не са одобрили дейностите му, макар че те целели да се " потвърди " като човек, който може да прави провокации. Каза, че пиари от партията му звънели, с цел да му се карат, а той самият се опитал да се чуе с Костадин Костадинов, само че не съумял.
Общинският консултант разяснява още, че опитите му да смъкна знамето на Украйна са нарушаване на разпоредбите, само че той счита, че флагът на тази страна не би трябвало да виси на постройката на общината.
Председателят на общинския съвет Георги Георгиев допусна, че това е началото на предизборната акция на Иванов и " Възраждане ". " Всичко стартира в сряда, когато " Възраждане ", отпред с техния водач и сътрудника Борислав Иванов откриха акцията си за локалните избори пред постройката на общината с митинг и следващи опити за събаряне на знамето на Украйна. С митинг започнаха акцията си за локалния избор и " Спаси София ", отпред с Борис Бонев, които пък използваха димки… За страдание, очевидно занапред ще сме очевидци на такова държание от двете политически обединения ", написа той във фейсбук страницата си.
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР