Столичният общински съвет ще разгледа доклад с вносител кмета Йорданка

...
Столичният общински съвет ще разгледа доклад с вносител кмета Йорданка
Коментари Харесай

Столичният общински съвет ще приеме бюджета на София за 2020 г.

Столичният общински съвет ще прегледа отчет с вносител кмета Йорданка Фандъкова по отношение на сформиране и приемане на Сборен бюджет на Столична община за 2020 година Това планува дневният ред на постоянното съвещание на СОС.

Доклади с оферти за промени в приходната и разходната част на плана за събирателен бюджет на Столична община за 2020 година са импортирани от група общински съветници от „ Българска социалистическа партия за България “, както и от трима представители на „ Демократична България “.

София ще даде вода на Перник, взеха решение от СОС

Доклад по отношение на приемане на „ Програма за цифровизация на Столична община 2020-2022 година с вносител Методи Лалов от Демократична България също ще бъде част от дневния ред на съвещанието.

Ще бъдат разисквани и отчети по отношение на финансиране на четиригодишна ремонтна стратегия на трамваен релсов път и контактна мрежа на територията на Столична община 2020-2023 година и по отношение на предложение за икономическа рамка на публичния превоз в Столична община за 2020 година.

Сред другите тематики, с които ще се занимаят общинските съветници, са още разкриване на нова обществена услуга в общността – Дневен център за деца и/или младежи с увреждания (с приоритет аутистичен спектър) на територията на Столична община, както и финансирането на дълготрайна стратегия за възобновяване на исторически преносим състав за атракционни цели, благосъстоятелност на общинските транспортни оператори.

От 09.30 часа е планувано пред постройката на общината да се състои и митинг на Сдружение за развиване на Панчарево и Кокаляне с претенции за разпределяне на повече средства за региона в Бюджет 2020.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР