Бившите партньори на Емануела в Денсинг старс“ оцеляха, след като

...
Бившите партньори на Емануела в Денсинг старс“ оцеляха, след като
Коментари Харесай

Иван и Калоян от „Денсинг старс“ се прегърнаха след торнадото Емануела

Бившите сътрудници на Емануела в „ Денсинг старс “ оцеляха, откакто фолк звездата ги опустоши като торнадо и се прегърнаха приятелски. Професионалните танцьори Иван и Калоян, които певицата въртеше на дребния си пръст, демонстрираха топли връзки на полуфинала на шоуто и натриха носа на синеоката мъжемелачка, видя Lupa.bg.

Те демонстрираха непосредственост и отлично въодушевление след фантастичното осъществяване на олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова и Тодор, с което се бориха да продължат към огромния край. След като двойката слезе от сцената, професионалните танцьори я посрещнаха възторжено. Калоян непринудено прегърна Иван и победоносно подвигна във въздуха ръка, свита в пестник.

Двамата мъже очевидно са се съвзели след офанзивата на Емануела, която започва присъединяване си в „ Денсинг старс “ с Иван. След слуховете, че сред двамата са пламнали усеща, той се отдръпна от шоуто, а фолкзвездата продължи напред с Калоян. Певицата обаче забърка поредна конспирация като на разлъка с предаването се провикна от сцената: „ Не трябваше да си променям колегата. Ванка, ти си топ! “ и по този начин грубо обиди Калоян.

 

 

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР