Столичната юристка Валентина Каменарска, която преди време бе нападната в

...
Столичната юристка Валентина Каменарска, която преди време бе нападната в
Коментари Харесай

Нападнатата адвокатка попиля таксиджията, който отказа да вземе Никол, преди да я убие Викторио

Столичната юристка Валентина Каменарска, която преди време бе нападната в столичен офис от фанатик, реши да изкаже острото си мнение за таксиджията, който отхвърли да вземе едногодишната Никол от татко й Викторио Александров. 


                                 Валентина Каменарска

Както Блиц вече писа, 26-годишният мъж първо умъртви майката на детето му – Дарина Министерска, а откакто водачът на такси, който отвлече, не взе детето, Викторио го умъртви с изстрел в окото.

``
реклама

В обществените мрежи към този момент се надига протест против таксиджията , който бе принуден с револвер, опрян в главата, от 26-годишния двоен палач от столичния квартал „ Надежда “.


Таксиметровият водач, който отказал да вземе едногодишната Никол

Ето обаче какво написа и адвокатката Валентина (публикуваме думите й без редакторска намеса):

„ Искам да Ви чуя защитните клети гласчета! 
Паника? Това наподобява ли Ви на паническа реакция? 
Страх? От какво? Че ще му лишават от скъпото време на тъпо съществувание в районното? 

А че откакто е оставил бащата и детето не е потърсил полицията? Че се е прибрал? Че часове по-късно дава изявленията, в които с наличният си потенциал е решил, че ще бъдат неговите 5 минутки популярност, в животеца му?

Много груба ли съм, доста бездушна, липсва ми емпатия към горкия човек? 
Не. Просто това е лицето на убийственото равнодушие и аз няма да заставам кимайки разбиращо против него. Напротив, храча в това лице, с цялото пренебрежение, болежка и яд, на които съм способна:

" Той искаше да ми остави детето тука, но аз му споделих, че дете на една годинка какво да му прайм в този момент, ни мога да го виждам, ни мога да го кърмим. ”
“Викам, извинявай, но непознато дете не мога да виждам. Той вика остави го в някое районно. Аз му крещя, а бе по какъв начин ще го оставям с някое райнно, не, не мога. Каквото друго искаш, но непознато дете не мога да виждам ”.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР