Дано българите проумеят и разберат, че с разделена държава и

...
Дано българите проумеят и разберат, че с разделена държава и
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Дано българите проумеят, че така няма да излезем от кризата

Дано българите проумеят и схванат, че с разграничена страна и без посока няма по какъв начин да излезем от рецесията. Българите би трябвало да знаят, че за тези три години ще берем горчиви плодове. Това сподели през днешния ден в Бургас водачът на партия ГЕРБ Бойко Борисов. Той напомни, че е поемал страната след финансовия колапс, прочут като " гръцката рецесия ", както и след миграционната рецесия.

В морския град Борисов откри предизборната акция на партията. Заедно с него бяха Мария Габриел, Ева Майдел, Росен Желязков и други

" С подъл проект Политическа партия ви обраха, бръкнаха в джоба на всеки българин. Асен Василев е интелигентен и знае, че хазната е празна, както и какво да се направи - да се вдигнат налозите ", сподели Борисов.

" Толкова подло всичко са подготвили в последните 3 години. Лъжа до лъжата, само че това не е истина. Но ние оставихме Спецов и митниците същите хора, с цел да не могат да се измъкнат. Фалшифицират подписи, поръчки, цялата рода са си настанили по креслата, акцентира Борисов. Денков споделя да обвинят пудела, той е отговорен, вие мълчите и казвате: да, да. Рашков, колкото повече седи при тях, толкоз по-добре, той е въоръжен с чадър и може да се пази. Макар че поставили Кирил Петков първи в Перник, Рашков - втори, с цел да може Кирил да влезе първи в София, а Рашков в Перник. Това не е неприятно, това е работа на всяка партия, не им търсим недостатък ", добави той.

Лидерът на ГЕРБ се обърна към публицистите в Бургас. Той описа за последния път, в който е бил в града - по време на предишна предизборна акция. Лавина от въпроси зададохте, тъй като тогава ученият плашеше с оставка, какво ще стане, в случай че затвори петролната рафинерия, бензинът ще стане 4 лв.. И аз ви споделих - хора, те ви ограбват, вземат ви по един лев на всеки литър бензин и дизел.

" Сега, като няма дерогация, какъв брой е горивото? Защо е било по 4 лв., замислете се, милиарди облаги през тези 3 години. Тези хора в последните години са се облагодетелствали доста. Видяха, че губят поддръжката в обществото. Обществото ги разкри. Те си направиха сметката, че в случай че изкарат с Мария Габриел министър председател още 9 месеца, ще стигнат дъното, а те желаят да съществуват още 2-3 година с цел да може партията да ги пази и по тази причина върнах записа на техния Национален съвет, където Асен Василев споделя, че Габриел е пленник и че ротация няма да има ", акцентира Борисов.

Моите сътрудници са по детски наивни, тъй като си мислят, че отсреща имаме систематични политически партии, които имат някаква тактика или цели. Срещу нас няма такова мислене. Дефицитът е толкоз надолу, заемите са толкоз големи, че даже ГЕРБ пораства по-бавно от външния дълг на България, съобщи Борисов.

Той разяснява изборите в РСМ, както и засилената антибългарска агитация.

" Има Договор за добросъседство, който сме сключили с РСМ. Призовавам сътрудника Мицкоски, сътрудник ми е, добър другар ми е, от ЕНП, да си оберат говоренето, тъй като изборите им минаха. Честитих му триумфа, само че с тази реторика видяхте възпали цялата българска политическа класа. Ако желае добросъседство, имаме контракт, всички ще си мерим приказките ", безапелационен бе Борисов, представен от през днешния ден.бг.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР