Столичната община е големият виновник за проблемите, свързани с безопасността

...
Столичната община е големият виновник за проблемите, свързани с безопасността
Коментари Харесай

Богдан Милчев: Липсва концепция за развитието на транспортната система в Столичната община

Столичната община е огромният провинен за проблемите, свързани с сигурността на придвижване в града, съобщи в ефира на Радио София Богдан Милчев от Института за пътна сигурност.
„ Г-жа Фандъкова през последния си мандат не ни предложи нищо повече от същото , т.е. това, което беше през предходните години. Ако върнем тематиката за зелената мигаща светлина – Столичната община я вкарва преди доста години, когато и изпълнителната, и общинската власт е била в ръцете на една партия. Те тогава не подхващат никакви дейности да го легализират. За тях изобщо не е значимо какво се случва и какви произшествия има в града. За тях е значимо, в случай че може тези произшествия да не бъдат отразявани, с цел да могат умерено да си взимат заплатите “, добави Богдан Милчев.
По думите му, в Столичната община липсва идея за развиването на транспортната система в София.
„ Дори в този момент въвеждането на тази „ Зона 30 “ , всичко е толкоз спорно и необяснено на хората, какви са изгодите, какъв е смисълът от всичко това…Цялото поведениe на Столичната община наподобява на приказката „ Видяла жабата, че подковават коня и тя си вдигнала крайници “. Същата история и Столичната община – чули някъде, видели нещо. Аз съм извънредно песимистичен – нищо положително не чака софиянци през тези последните месеци, в които госпожа Фандъкова ще бъде кмет “, сподели Милчев.
Той добави, че e належащо „ Пътна полиция “ да промени цялата си методология за надзор и напълно нова идея за административно-наказателната активност.
Подробности можете да чуете в звуковия файл
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР