Столичани и гости на града вече могат да си извадят

...
Столичани и гости на града вече могат да си извадят
Коментари Харесай

Общината с истински хит! Купуваш си тридневна карта за градския транспорт за 20 лева, отиваш с нея и на…кръчма

Столичани и посетители на града към този момент могат да си извадят тридневна карта за градския превоз, с която да употребяват понижение в кръчми, музеи и книжарници.

Тридневната „ Карта София “ е към този момент актуализирана и важи за повече обекти, оповестиха през вчерашния ден от Центъра за градска подвижност.

Срещу 20 лв. искащите ще имат опция с изключение на да се движат по всички линии на градския превоз, да се възползват от понижения в цените в над 50 обекта в столицата. Сред тях има заведения за хранене, музеи, книжарници, обекти за спорт и забавление.

„ Подобна карта и до момента можеше да се закупи, само че обектите, включени в нея, бяха много по-малка численост и тя не провокира огромен интерес у столичани “, обясниха от ЦГМ. Картата с новите обекти към този момент е пусната в продажба.

Например с картата ще се карат по-евтино ски на Витоша, защото притежателите ѝ ще употребяват 20% понижение в цената. Безплатно ще може да се посети изложба музей „ Дечко Узунов “, Гарнизонното стрелбище, музея на Софийския университет, музея по минералогия, петрология и потребни изкопаеми, музея по палеонтология и музея за история на радиото. Отстъпките за софийските кръчми са от 5 до 10%.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР