Стилът на щастливата жена: добре поддържана, елегантна, луксозна. Всяка щастлива

...
Стилът на щастливата жена: добре поддържана, елегантна, луксозна. Всяка щастлива
Коментари Харесай

5 разлики как да разпознаеш лесно щастливата жена по дрехите

Стилът на щастливата жена: добре поддържана, елегантна, първокласна. Всяка щастлива жена има свои секрети и трикове, с цел да поддържа благосъстоянието, хармонията в живота.

И за всеки залогът за благополучие се крие в разнообразни феномени на живота: за някой – в фамилията, за други – в кариерата, пък за трети е задоволително да бъдат покрай втората половинка. Във всеки случай, удовлетворени сме от обстоятелството, че това носи възприятие за естетика и прочувствен баланс в живота ни.

Щастливата жена може да се разпознае отдалеко: по маниерите, по погледа, по стила…

Ето някои индикатори за стила на щастливата жена.

Прилежност и прилежност

Един благополучен човек не гледа часовника, защото за на никое място не бърза. Една хармонична и уравновесена жена няма причина да се пробва да потвърди нещо на някого. Затова тя постоянно има време и предпочитание да се погрижи за външния си тип в естетика с красивото душевно положение: да оправи косата си, да оглади блузата си, да почисти обувките си.

Чистотата във всеки подробност е отражение на духовната естетика на щастливата жена.

Рокли и поли 

В всекидневието ние постоянно подценяваме нашата женска същина в интерес на удобството и практичността. Имаме хиляда аргументи да не носим неуместни рокли и поли. Или времето не е уместно, или моментът, или интензивният метод на живот. Щастливата жена е в естетика с женското си ядро. Полите и роклите оказват помощ на дамата да остане жена при всевъзможни условия.

Липса на помпозност и пищност

В търсене на щастието дамата постоянно се пробва да провокира интерес, постоянно посредством предизвикателни, екстравагантни визии и елементи. Щастливата дама е сдържана в изразяването на личния си усет си. Щастливият човек не изисква в допълнение удостоверение на своята уникалност. Това изяснява сдържаността и елегантния минимализъм в искра и подробност.

Без никаква вулгарност 

Дълбокото деколте и несъразмерните мини визии демонстрират, че дамата е в интензивно търсене, има доста комплекси или просто има неприятен усет. Във всеки случай, нито едно от тези неща не я прави щастлива. Хармоничната, самодостатъчна жена сама по себе си е привлекателна.

Смели акценти 

Щастливата жена в никакъв случай няма да се загуби в сивата маса. Нейните визии познават първокласните елементи, бижута и аксесоари. Една мъдра жена постоянно усеща границата сред експресивност и неприятен усет.

Главната загадка на стила на щастливата жена е в духовната естетика и блясъка на очите, а облеклата са единствено външната обвивка на вътрешното положение.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР