Стикерите на Народното събрание нямат никаква тежест, освен за паркинга

...
Стикерите на Народното събрание нямат никаква тежест, освен за паркинга
Коментари Харесай

Димо Гяуров за Мис Силикон: Само депутати могат да имат стикер на парламента, който е само за паркинга

Стикерите на Народното събрание нямат никаква тежест, с изключение на за паркинга на Народното събрание. Само депутати могат да имат такива стикери. Лесно се фалшифицират с днешната техника. Явно се разчита, че проверяващи служители на реда могат да се изплашен. Това съобщи пред bTV някогашният шеф на Националната разследваща служба Димо Гяуров във връзка стикера на колата на " Мис силикон " Катрин Йорданова, която няколко пъти снима по какъв начин кара с превишена скорост, а през вчерашния ден беше хваната зад кормилото на кокаин. 

" Съдебната система няма да може да се почисти сама от вътрешната страна. Има една грандиозна хидра, която е заразила системата и не става въпрос единствено за прокуратурата, само че и в съда има корумпирани хора, които са част от тази хидра ", сподели още той по отношение на проблема с Мартин Божанов - Нотариуса.

Гяуров се надява краткотрайната парламентарна комисия по определяне на всички обстоятелства и условия към групата на Мартин Божанов-Нотариуса да свърши работа, само че предложи: 

" Може би е време за изключително законодателство - профилирана комисия отвън тази в Народното събрание.Трябва да се даде опция на профилирани комисии да имат достъп до всяка една информация, в това число и класифицирана. Още би трябвало и да се откри кои магистрати са ходели в клуба на Нотариуса. "

Законът дава право да си промените името, в случай че то е опозоряващо. В Министерство на вътрешните работи не би трябвало да се изтрива информация за остарялото име. Ако някой си е сменил ЕГН-то, това не го чисти от системата на Министерство на вътрешните работи - това може да се случи с човек от вътрешната страна, разяснява още той във връзка замененото име на ЕГН на Нотариуса.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР