Стефан Стоянович на 11 години и Милош Стоянович на 21

...
Стефан Стоянович на 11 години и Милош Стоянович на 21
Коментари Харесай

Съобщава се за двама нападнати в Косово, сърбите отново излизат на барикадите

Стефан Стоянович на 11 години и Милош Стоянович на 21 са ранени в Готовуша покрай Щръпче, когато, както твърди сръбската държавна канцелария за Косово, локален албанец стреля по тях от движещо се транспортно средство без причина, оповестява РТС .

В знак на митинг против въоръженото нахлуване против сръбски младежи локалните поданици блокираха районния път Урошевац - Щпърце край Готовуша, оповестява кореспондент на сръбската държавна телевизия.

Събралите се упорстват да се разкрие кой е стрелял и да се даде опция на сърбите да живеят спокойно и обикновено в тази част на Косово.

Прищина задържа бързо нападателя на косовските сърби

Мъж, направил нахлуване против сърби по време на празнуването на Бъдни вечер в южната част на Косово, вследствие на което бяха ранени двама души, беше арестуван от органите на реда, оповестява сръбската ТВ Пинк.

Според телевизионния канал 33-годишен мъж е бил арестуван от полицейски чиновници и отведен в град Урошевац за разпит.

Ръководителят на канцеларията за Косово и Метохия към сръбското държавно управление Петър Петкович сподели по-рано, че стрелбата е опит за ликвидиране на цивилни.

В петък албанец рани двама сърби, измежду които един малолетен, до момента в който честваха Бъдни вечер. Съобщава се, че 11-годишен младеж и 21-годишен юноша са били ранени край град Щръпче от изстрели от преминаваща кола. Те са откарани по неотложност в болница със междинна контузия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР