Стефан и Марин Димитрови са носили на Бойко Рашков информация

...
Стефан и Марин Димитрови са носили на Бойко Рашков информация
Коментари Харесай

Бойко Рашков: Бащата и синът Димитрови ми носиха информация за купувачи на гласове

Стефан и Марин Димитрови са носили на Бойко Рашков информация за пазаруване и пласиране на гласове в област Хасково. Това разгласи той в парламентарната комисията, която се занимава с корупционния проблем в митниците.

" Никой не слага въпроса този човек за какво е пристигнал при мен. На 28 май 2021 година го видях за първи път. Това е мотивът да пристигна ", сподели Бойко Рашков в комисията в Народното събрание и сподели сигнала, който Марин Димитров е подал.

" Сигналът е по отношение на едно смачкано от прокуратурата дело. Образувано е за рушвет против Мирослав Найденов. Борисов е притискал очевидец, до момента в който го докарат до такава степен да отдръпна показанията си. Възложих инспекция на тази информация. До момента, в който чиновниците на Министерство на вътрешните работи трябваше да получат информация дали има учредения за обновяване на производството. Отговорът на градската прокуратура беше, че делото е при Гешев. Затова съм се виждал с Марин Димитров ", разгласи Бойко Рашков в комисията.

" След това идваха избори. Тези лица бяха доста осведомени с ситуацията в Хасково. Там шеф беше Венцислав Кирчев. Тогава за първи път бяха открити описи с 28 хиляди души. Идваха при мен, тъй като ми носиха информация за купувачите на гласове. Не са ходили при основния секретар. Аз вършех неговата работа ", разгласи Рашков.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР