Стефан Данаилов се завръща на театралната сцена след дългогодишно отсъствие.

...
Стефан Данаилов се завръща на театралната сцена след дългогодишно отсъствие.
Коментари Харесай

Стефан Данаилов се завърна на театралната сцена

Стефан Данаилов се завръща на театралната сцена след дългогодишно неявяване. Тези вечер публиката в Народния спектакъл го приветства в премиерата на " Актрисата ". Освен артист Стефан Далаилов е и постановчик на спектакъла.

Бурни овации първоначално и на финала на представлението бяха част от страстта, тъй като срещата със Стефан Данаилов е среща с обичания артист на България. В залата видяхме неговите студенти, другари и доста общественици, които по традиция пристигнаха да уважат неговата премиера.

Колко мощна може да е магията на театъра? Това е въпросът, чийто отговор търси тази доста свежа и занимателна комедия. В нея Стефан Данаилов си партнира с Аня Пенчева, Кирил Ефремов, Ненчо Илчев, Павел Иванов и Иван Панев.
Стефан Данаилов: Хората ми споделиха, че желаят да ме видят на сцената. И аз им дадох обещание, че тази година ще дойда на сцена, в случай че би трябвало и с инвалидна количка ще бъде, само че ще играя пред тях. Първо ми хареса пиесата, второ ми хареса ролята, тъй като тя не е централна. Имам три подиуми, които във всяко положение мога да ги изиграя и ми е доста прелестно. Освен това поканих артисти, които са някогашни мои студенти.


Следващият път, когато ще можем да гледаме Стефан Данаилов в ролята на застаряващ избраник на " Актрисата " е 18 юни, а на 8 и 9 юли представлението ще бъде играно навън като част от програмата на " Театър пред театъра ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР