Стефан Аладжов е един от емблематичните бранители в историята на

...
Стефан Аладжов е един от емблематичните бранители в историята на
Коментари Харесай

Стефан Аладжов пред Sportal.bg: Левски ще успее да се вдигне

Стефан Аладжов е един от емблематичните бранители в историята на столичния Левски и българския народен отбор. Левият бранител има общо 14 сезона със синята фланелка и пази цветовете на България на международните финали в Мексико през 1970 година и във Федерална Република Германия четири години по-късно. Аладжов бе определен за " Футболист на годината " през 1970 година, а откакто завърши спортната си кариера той мина на треньорското занятие. В дните преди Нова година известният футболист даде изявление за Sportal.bg , в което показа своето мнение за проблемите на " Герена " и тези в националния отбор.

Според Аладжов у нас се откроява в самостоятелен проект Антон Недялков. " Не че е ляв бек, само че той в действителност прави усещане и допускам ще бъде определен за футболист на годината ", съобщи Аладжов. Той е уверен, че Левски ще излезе от рецесията, но сега първия отбор на " сините " не разполага с конкурентоспособен състав. Проблем е и интеграцията на младите футболисти в мъжките тимове.

Бившият бранител си спомни за огромния отбор на България от Мексико'70 и славни мачове, като този на Левски с Барселона пред повече от 70 000 фенове на стадион " Васил Левски ". Аладжов споделя и какъв извънреден треньор за времето си е бил Рудолф Витлачил.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР