Статистиката показва, че повечето мъже са недоволни от размера на

...
Статистиката показва, че повечето мъже са недоволни от размера на
Коментари Харесай

Три начина за увеличаване на размера на пениса без операция

Статистиката демонстрира, че множеството мъже са недоволни от размера на пениса си, а мнозина биха желали да го усилят. Всяка година нараства броят на пластични интервенции за увеличение на размера на пениса. Представители на по-силния пол, които преди този момент са били комплексирани заради размерите на мъжкото си достолепие, самоуверено отиват при хирурзите. Тази интервенция обаче може да бъде много скъпа и рискова. Поради тази причина е по-добре господата да пробват да разрешат този проблем без помощта на скалпела. Известен еластичен хирург от Англия доктор Дейвид Асис показва, че мъжете би трябвало да се мислят два пъти, преди да се подложат на тази интервенция. „ Много мъже мислят, че имат доста дребен пенис, макар че в реалност това не е по този начин. Средният размер на пениса е единствено 11 до 14 см в положение на ерекция, както демонстрират изследванията. Така че в случай че мъже с подобен размер на мъжкото достолепие не престават да страдат от комплекси, те би трябвало да се срещнат с психолог, а не с хирург. Освен това има най-простите способи да постигнете това, което желаете, без да харчите доста пари за интервенции “, твърди специалистът.

Един от тези способи е интимната прическа. Когато човек в профил цялата окосменост о гениталиите, пенисът му наподобява по-голям. Това е оптична заблуда, която работи добре.

Таблетки с гинко билоба, както и чаено дърво, обичайно се употребяват в китайската медицина за подсилване на паметта. Гинко билобата обаче усилва притока на кръв към пениса, изключително при мъжете, които имат проблеми с кръвообращението.

И най-после, третият и най-скъп метод е да закупите специфична помпа. Прилагайте я постоянно и за няколко месеца можете да увеличите размера на пениса приблизително с 1,5 сантиметра.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР