Статистическите данни се основават на информация от различни авторитетни доклади

...
Статистическите данни се основават на информация от различни авторитетни доклади
Коментари Харесай

Топ 14 на най-надеждните автомобили на десетилетието

Статистическите данни се основават на информация от разнообразни авторитетни отчети на Kelly Blue Book, CarEdge, Consumer Reports, J.D. Power, Edmunds и CarSurvey, както и от американските държавни организации NHTSA и IIHS.

Lexus RX е №1

Надеждността на Lexus RX е оценена с 82/100 точки, като към минусите се причислява само дизайнът на задната част на покрива, който блокира гледката. 

Второто място зае SUV Toyota 4Runner, на който не разреши да стане най-хубав единствено незадоволителната мощ на силовия елемент. 

На трето място се класира Ford Expedition, чиято поддръжка е много евтина, макар посредственото качество на тапицерията и скромното багажно пространство. 

По-долу са показани всички модели, включени в класацията:

Lexus RX Toyota 4Runner Ford Expedition Mazda CX-5 Lexus GX Honda CR-V Kia Sportage Buick Encore Toyota Highlander GMC Yukon Chevrolet Tahoe Hyundai Tucson Toyota RAV4 Toyota Land Cruiser

В резултат на това японските модели се оказаха най-надеждни. Все отново би трябвало да се означи, че данните са събрани на американския авто пазар.

Това единствено по-себе си не би трябвало да води до разлика в заключението

Факт е обаче, че доста от колите на пазара в Съединени американски щати не се оферират в Европа. Факт е и, че има разнообразни правила и регулации, към които би трябвало да се придържат производителите. Вероятно обаче проучвания като горното са една от аргументите от ден на ден хора да изберат да внесат кола за себе си от Съединени американски щати и Канада.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР