Международният наказателен съд обмисля издаването на заповеди за арест на

...
Международният наказателен съд обмисля издаването на заповеди за арест на
Коментари Харесай

МНС обмисля да издаде заповед за арест на Нетаняху

Международният углавен съд обмисля издаването на заповеди за арест на висши израелски чиновници, в това число премиера Бенямин Нетаняху. Такива индикации е получило държавното управление, оповестяват израелски медии, представени от Euronews.

Предполага се, че следствието на МНС може да докара до издаване на заповеди за арест на министъра на защитата Йоав Галант и началника на щаба Херци Халеви.

Припомняме, че сега Международният углавен съд проверява дейностите на Израел в Западния бряг и Ивицата Газа. Делото на МНС е настрана от други каузи, заведени против Израел в Международния съд, в това число едно, заведено от Южна Африка, обвиняващо Израел в осъществяване на геноцид в Газа.

Миналата седмица  като възмутителни, заявявайки, че те ще основат рисков казус.

Официален представител на " Хамас " сподели, че импортирано от Израел предложение за преустановяване на огъня по време на посещаване в Кайро в понеделник. Египетските държавни медии оповестяват, че израелска делегация би трябвало да посети града същия ден.

Усилията за възкръсване на договарянията за преустановяване на огъня се ускориха през последните дни в опит да се спре заплашителната, където съвсем половината от популацията на Газа е потърсило леговище.
 Геноцидът вика „ дръжте геноцида “
Геноцидът вика „ дръжте геноцида “

Скандално, само че белким не сме се нагледали на скандални неща в интернационалните отношения
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР