Очаква се словашкият премиер Роберт Фицо да оцелее след шокиращ

...
Очаква се словашкият премиер Роберт Фицо да оцелее след шокиращ
Коментари Харесай

Робърт Фицо застрелян: Основна актуализация на състоянието на словашкия министър-председател след опита за убийство

Очаква се словашкият министър председател Роберт Фицо да оцелее след фрапантен обществен опит за ликвидиране този следобяд, сподели неговият вицепремиер.

Говорейки пред BBC, вицепремиерът на Словакия удостовери, че му е било казано, че министър председателят Роберт Фицо „ ще оцелее “ и че политикът към този момент не е в животозастрашаваща обстановка. Томас Тараба сподели::За благополучие, доколкото знам, интервенцията е предходна добре - и допускам, че в последна сметка той ще оцелее. той не е в животозастрашаваща обстановка в този миг. "

Той продължи: „ Той беше тежко ранен - ​​единият патрон мина през стомаха, а вторият удари ставата - незабавно той беше превозен до болничното заведение и по-късно към интервенцията ", сподели Тараба.

Говорител на словашкото вътрешно министерство удостовери, че 59-годишният Фицо е бил обект на опит за ликвидиране в сряда следобяд и един мъж е бил задържан. Политикът беше откаран с кола за спешна помощ в болница, където умря. Беше обявено, че господин Фицо е получил рани в стомаха, откакто е бил ударен четири пъти при ата...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР