Стартиралото на 1 януари предаване на bTV Кой да знае?“

...
Стартиралото на 1 януари предаване на bTV Кой да знае?“
Коментари Харесай

Докато зрителите заливат „Кой да знае?“ с критики, Сашо Кадиев отдъхва в Оман

Стартиралото на 1 януари предаване на bTV „ Кой да знае? “ с водещ Сашо Кадиев, бе несъмнено от феновете като извънредно скучно и заради тази причина не му вещаят дълъг живот. И до момента в който в интернет форумите не стопират да подлагат на критика предаването, Сашо Кадиев отпраши на екскурзия в Оман с половинката си Ивелина Чоева, където посрещнаха Нова година и въобще не му пука за отрицателните мнения.

 

Само преди няколко месеца двойката бяха в Исландия. Междувременно стана ясно, че към този момент са възнамерявали сватбата си за август. Предполагаше се, че тържеството ще е на морския бряг, само че Чоева е размислила и в този момент желае церемонията да е във винарна във френски жанр. Кадиев несъмнено, се преценява с условията й и няма никакви искания във връзка с организацията. Шаферка несъмнено ще бъде щерка му Катерина – плод на любовта му с Таня Тончева, която също е измежду поканените.

 

След като професионалният живот на Сашо Кадиев претърпя съществени промени, отдалеко се вижда, че не страда от липса на финанси, поради обстоятелството, че не стопира да обикаля по света и се радва на първокласни придобивки. Той кара чисто нов електромобил BMW в сребристо сив цвят, с което нервира сътрудниците си от bTV.

 

След като към този момент предложил брак на Чоева, в последно време Кадиев все по-често се замислял и за втора рожба, издават от обкръжението му. След като към този момент има щерка, фантазията му е този път да се снабди със наследник. Ивелина обаче по никакъв начин не бърза да издува корема – защото е традиционалистка, предпочитала да забременее след сватбата.

 

Припомняме, че изначало Катерина Евро не приемаше новата снаха, само че в този момент наподобява е омекнала и твърди, че щом синът й си я е избрал, тя няма какво да им се бърка.

Дори ги насърчавала да я дарят с още внуци, защото ролята й на баба доста й се усладила.

Инфо: Уикенд

Тагове: Сашо Кадиев Ивелина Чоева Катерина Евро Оман „ Кой да знае? “ зрители btv
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР