Стартира The Division 2 Year 5 Season 3: Vanguard. Почитателите

...
Стартира The Division 2 Year 5 Season 3: Vanguard. Почитателите
Коментари Харесай

The Division 2 Year 5 Season 3: Vanguard започна

Стартира The Division 2 Year 5 Season 3: Vanguard. Почитателите на играта към този момент могат да се насладят на ново сюжетно наличие, в това число гонене на липсващ сътрудник, както и на нови екипировки за героите и две Apparel събития. Освен това Massive Entertainment и Ubisoft прибавят, че геймплеят на новия сезон на The Division 2 е претърпял сериозна актуализация.

Мисиите Manhunt също се разграничават от към този момент познатите. Играчите би трябвало да изследват четири забавни места в Ню Йорк, с цел да намерят изчезналия сътрудник. Историята стартира след офанзивата на Black Tusk против Белия дом, когато сътрудник Kelso изчезва, до момента в който ревизира дали Haven към момента е в сигурност. Задачата на геймърите е да я проследят и да открият на кого в действителност е същински вярна тя.

Новият сезон Vanguard също по този начин включва две Apparel събития. Това са Veiled Tactics, за нови военни дрехи и камуфлажни костюми вид гили, и Last Resort, което предлага екипировка, въодушевена от вражеските фракции на Ню Йорк.

Безплатният пакет Vanguard Season Pass пък включва нови екипировки, персонализирани елементи за тях, екзотични ръкавици и револвер и нашивки. Премиум пакета дава скинове за оръжия, разнообразни разцветки на оборудването, маска за лице и други. Ubisoft също по този начин показват и актуализацията Project Resolve, която усъвършенства качеството и стабилността на играта. Тя поправя хиляди вероятни неточности, усъвършенства връзката, балансира по-добре PvP съставените елементи и така нататък

Играта е налична за разнообразни конзоли и платформи и може да се закупи през магазина на Ubisoft или да се играе с абонамент за Ubisoft+ Premium.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР