стартира ново предаване в своя ефир. Зрителите на бизнес телевизията

...
стартира ново предаване в своя ефир. Зрителите на бизнес телевизията
Коментари Харесай

Bloomberg TV Bulgaria стартира ново предаване - Made in Green


започва ново предаване в своя ефир. Зрителите на бизнес малкия екран ще имат опцията да научат повече за климатичните промени, както и за екологичните промени в бизнес средите и нововъведенията, подпомагащи зелената промяна - всеки понеделник, от 21:00 часа, в предаването " Made in Green ". Водещ в студиото е Роселина Петкова , позната на феновете пред дребния екран от утринния блок " Бизнес старт ".

С реализирането на новото предаване, както до момента, екипът на Bloomberg TV Bulgaria ще продължава да осведоми феновете посредством експертни оценки, представители на бизнеса, бизнесмени, учени, преподаватели и правни консултанти по водещите за " Made in Green " тематики.

На 6 март, първи посетител в предаването беше от сръбската компания " Еко био инвест ", която основава торбички, чаши, чинии и фолио, направени от хранителни боклуци вместо пластмаса. За задачата тя разчита на нов биополимер, който се базира на боклуци от плодове и зеленчуци и по този начин се получава материал, разтворим във вода. От този материал се прави гранулат, а от него - крайният артикул. Той е доста подобен до пластмасата, само че не е отровен и това го прави безвреден за природата.

Не пропускайте да гледате новото издание на " Made in Green " на 13 март, от 21 часа , в ефира на Bloomberg TV Bulgaria .
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР