Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри се изказа доста критични

...
Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри се изказа доста критични
Коментари Харесай

Алегри: През март мачовете ще продължават по 4 часа

Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри се изрече много сериозни по отношение на технологията за видео арбитраж, която съдиите употребяват, с цел да бъдат безапелационни в решенията, които взимат.

Ювентус загуби задатък от два гола против Аталанта и мачът приключи 2:2, а решенията на видео арбитража бяха с съществена заслуга „ бианконерите “ да не стигнат до успеха, защото гол на Манджукич не бе зачетен поради осъществено нарушаване преди този момент от страна на Стефан Лихщайнер.

„ Видео арбитражът е значим инструмент, само че в случай че желаеме да запазил футбола като спорт, не може да продължим да го използваме за субективни обстановки “, разяснява Алегри.

„ През март, когато мачовете имат стойност в битката за купата, ще не престават по три или четири часа “, добави наставникът на Ювентус.

Макс Алегри се вижда пенсионер до 5-6 години

„ Видео арбитражът би трябвало да се употребява единствено при справедливи обстановки, в случай че решението на съдията е обвързвано с миг в наказателното поле или когато решението на арбитъра е повратно. В противоположен случай мачовете ще приключат в среднощ “, сподели още Масимилиано Алегри.

Аталанта спря Юве в мач с доста противоречиви отсъждания

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР