Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри призова своите играчи да

...
Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри призова своите играчи да
Коментари Харесай

Алегри раздвоен: Хем съм доволен, хем съм ядосан

Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри прикани своите играчи да употребяват гнева си от неуспеха в Шампионската лига като мотивация за триумф в Лига Европа. Юве изигра добър мач, само че загуби от Пари Сен Жермен с 1:2 пред своите почитатели в Торино и по този начин стана едвам вторият италиански тим, изгубил пет от шест мача от груповата фаза в Шампионска лига след Рома през сезон 2004-05.

Юве се нуждаеше от победа, с цел да затвърди мястото си в елиминациите на Лига Европа, само че в последна сметка би трябвало да е признателен на Бенфика,  който означи пет гола против Макаби Хайфа през второто полувреме и остави Ювентус на третото място в групата, даващо право на присъединяване в Лига Европа. В турнира Юве ще бъде считан за един от любимците за продобиване на трофея.

" Изиграхме добър мач, тъпо за резултата ", сподели той пред кореспонденти след провалянето.

" Ние сме в Лига Европа, от на следващия ден би трябвало да обърнем страницата и да мислим за вътрешното състезание. Трябва да сме ядосани и да продължим да работим. От една страна има причина да сме удовлетворени, че стигнахме до Лига Европа, въпреки това има яд за отпадането от Шампионската лига. Все още съм доста сърдит и би трябвало да носим този яд в себе си в идващите мачове в Европа ", разяснява Алегри

Положителното при провалянето от ПСЖ беше завръщането на Федерико Киеза от травма. Нападателят записа първи игрови минути от 10 месеца.

" Той има огромно предпочитание да играе, само че би трябвало да внимаваме и да не бързаме, тъй като още не е на 100 % ", добави Алегри.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР