Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри няма никакво намерени да

...
Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри няма никакво намерени да
Коментари Харесай

След новия шамар: Алегри не иска и да чуе за оставка

Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри няма никакво открити да напуща след загубата с 0:2 от Макаби (Хайфа). " Старата госпожа " е в извънредно неприятна форма и в Серия А и изостава на 10 точки от водача Наполи. 

" Андреа Аниели с право се усеща компрометиран ", сподели Алегри след мача с Макаби.
 Президентът на Ювентус се застъпи за Алегри след следващата издънка на
Президентът на Ювентус се застъпи за Алегри след следващата издънка на " остарялата госпожа "

Вижте какво съобщи Аниели

" Това бе най-слабото ни първо полувреме. Но това няма да ме откаже, няма да депозирам оставка, това е безусловно несъмнено. Сега имаме предизвикателство. Когато е най-трудно, провокациите са най-красиви. Трябва да излезем от тази обстановка с темперамент и предпочитание ", добави италианският ментор.

" Трудно ми е да кажа какво тъкмо се обърка (срещу Макаби), само че в този момент би трябвало да останем тихи и да признаем, че не направихме добър мач. Не показахме темперамент. Трябва да намерим по какъв начин да се измъкнем от това състояние без да подвигаме непотребен звук към себе си. Липсва ни сърце и пристрастеност. Играем прекомерно самостоятелно, а би трябвало да намерим метод още веднъж да станем тим ", приключи Алегри.

Междувременно Андреа Аниели сподели, че няма никакво желание да освобождава Алегри и на този стадий старши треньорът се употребява с цялостното му доверие, макар неприятните игри и незадоволителните резултати.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР